Cara Nak Tahu Isteri Puas Atau Tidak?

Teknik yang boleh diguna pakai untuk anda tahu isteri anda tu puas atau tidak apabila beliau bersama dengan anda.  

Pertama anda lihat degupan jantung beliau sama ada isteri anda tu berdegup jantungnya pantas ataupun tidak.

Kedua ialah anda lihat perubahan pergerakan badan beliau.  Jika badan isteri anda bergerak menggeliat dan seperti orang yang tengah menghadapi kekejangan kemungkinan besar beliau sedang mengalami orgasme dan sedang mengalami kepuasan yang maksima.

Anda tengah mengalami kepuasan yang Maksima ini jangan pula anda tarik belia dan terus nak berhubungan dengan beliau sebaiknya anda Biarkan isteri anda enjoy dengan rasa yang istimewa itu.  

Tetapi jika isteri anda yang tarik anda untuk memulakan perhubungan seksual jangan anda pula tolak sebab itu tandanya beliau memang betul-betul stim & nak. Jangan lepaskan peluang terus on.

Ini adalah kepuasan yang kita mahukan apabila kita sebagai suami berjaya memberikan sepenuhnya kasih sayang dan kepuasan terhadap isteri! Dan yang menariknya apabila anda berjaya membuatkan isteri anda puas pastinya isteri anda takkan cari lain lagi sebab anda telah berjaya memuaskan beliau.

Jadi mahu tak mahu anda kena belajar dan belajar cara untuk puaskan isteri anda agar mereka lekat dengan anda dan anda akan dilayan sebagaii seorang raja!