Cara Puaskan Isteri Hingga Pancut

Mula-mula sediakan tuala minyak dan urut wangi yang boleh didapati di farmasi seperti di Guardian, Watson anda kena pilih minyak yang wangi sebab minyak wangi boleh menyebabkan isteri anda rasa lebih relaks dan selesa untuk puas dengan anda.

Wangian juga dikatakan mampu memberikan keinginan yang mendalam kerana ia akan mengembalikan ingatan yang kuat pada isteri pabila dia mencium bau wangian yang anda gunakan itu dia akan teringat-ingat kepada anda dan teringat-ingat akan kesedapan yang anda telah berikan ketika anda puaskan isteri anda.

Selepas anda melakukan persiapan seperti ini sekarang anda perlu menyiapkan isteri anda pula untuk dipuaskan.

Rasa kenikmatan isteri ketika itu ialah seperti hendak buang air kecil, tapi sebenarnya beliau bukan nak buang air kecil tapi sebenarnya nak pancut cecair kenikmatan seperti kita seorang lelaki kita memancutkan air mani tapi wanita boleh menaikkan memancutkan air mazi.

Air mazi ialah cecair jernih yang keluar disebabkan rangsangan sebelum sampai kemuncak syahwat. Ini sebab utama mengapa ramai isteri yang tidak mencapai orgasme dan tak mahu pancut. Ini kerana mereka takut terkencing sedangkan itu nak pancut cecair air mazi.

Jadi sebagai seorang suami anda kerana hapuskan ketakutan isteri anda itu dan biarkan mereka menghayati kenikmatan itu dan pancut!