Cara Puaskan Isteri Walaupun Zakar Kecil

Titik g spot isteri anda belajar di manakah tempat isteri anda merasakan paling nikmat apabila anda melakukan dayungan.  Kerana setiap wanita mempunyai lain titik g spot jadi penting untuk anda mengkaji dimanakah terletaknya titik g-spot isteri anda bagi memberikan beliau satu pengalaman yang luar biasa buat isteri anda.

2 inci terawal pada dalam faraj adalah bahagian yang paling sensitif jadi di sini diperlukan anda untuk main peranan bagaimana anda boleh merangsang bahagian paling sensitif ini dengan pelbagai cara!

Antara yang anda boleh lakukan ialah dengan main bahagian faraj isteri anda dengan lidah anda. Jika ada selalu makan aiskrim ketika masih kecil bawa ketahuilah itulah caranya bagaimana anda menjilat faraj isteri anda agar beliau merasa nikmat yang luar biasa.

Pokok pangkal di sini ialah keyakinan anda bagaimana anda boleh merangsang isteri anda walaupun zakar anda kecil.  tetapkan keyakinan anda itu ke tahap yang tinggi agar anda rasa lebih tenang ketika melakukan hubungan seksual bersama isteri anda