Cara Tahan Lama Diranjang

Masalah tahan lama di ranjang ni dalam masalah yang kerap dan kering sering berlaku.  namun jangan bimbang kerana ramai juga yang telah mengalami masalah yang serupa. Jnagan bimbang kerana masalah boleh diatasi dengan cara penyelesaian yang betul.

Rasa tidak puas, rasa kecewa apabila masuk sahaja dah pancut tu adalah satu yang sukar yang digambarkan dengan kata-kata sebab anda rasakan diri anda seperti tiada kuasa seperti tidak dapat menunaikan kewajipan dengan betul dan jantan tak guna!

Tetapi bak kata pepatah kalau tidak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya. Kalau anda tak nak belajar cara untuk mengatasi masalah ini bagaimana anda nak menyelesaikannya kan so penting untuk anda belajar.

Jika anda boleh gunakan ialah ketika anda mendayung bersama isteri anda sebelum anda rasa nak terpancut tu anda cuba relaks, kosongkan fikiran.

Paling bagus ada cabut dululah zakar dan kemudian ada cium isteri anda ataupun anda bertukar posisi seks yang lain pula agar anda dapat meneroka pelbagai jenis polisi yang lain  ketika bersama isteri.

Kunci utama ketika anda nak tarik tu anda pastikan isteri ada berhenti mendayung agar anda dapat hentikan isteri anda sepenuhnya ketika itu.  Sebab jika dia masih nak mendayung tu kemungkinan besar dah nak pancut tu tinggi sebab rasa nikmat di bahagian kepala zakar tu masih ada lagi-lagi kalau isteri anda jenis nakal nak kemut kemut pula sengaja nak suruh anda pancut haha.