Kepentingan Foreplay Untuk Puaskan Isteri Sampai Orgasm

Para suami sering mengabaikan kepentingan foreplay ini untuk isteri sedangkan foreplay ini merupakan perkara yang paling penting untuk membuatkan isteri anda puas dan nikmat.  foreplay ini boleh diibaratkan sebagai pemanasan air di dalam cerek.

Kalau air dalam cerek anda tak dipanaskan terlebih dahulu pastinya air dalam cerek sebut tidak akan mendidih dan kekal sejuk sepanjang masa.  Jadi di sinilah kepentingan foreplay ini untuk isteri anda jadi panas seperti air di dalam cerek.

Apabila anda melakukan foreplay bersama isteri anda beliau secara tidak langsung akan merasa ghairah dan panas serta Ingin melakukan lebih lagi.  Mulakan dengan ciuman, tak penting dari mana hendak mula janji anda mulakan dengan ciuman ataupun belaian manja hadap isteri anda.

Sering kali kita lihat dalam filem Bollywood di mana pelakon Bollywood tersebut memainkan hidungnya di leher pasangannya. Sekiranya anda nak meniru aksi tersebut hadap isteri anda pun boleh tak ada masalah kerana beliau halal buat anda.

Barulah ada rasa feeling-feeling Bollywood sedikit ketika nak beraksi di ranjang jadi taklah sunyi diranjang tu kan.  Kalau nak lagi best lagi mainkan lagu yang romantik ketika anda melakukan hubungan bersama isteri. Baru mood tu ada nak berasmara!