Tips Puaskan Isteri Ketika Pertama Kali “Malam Pertama”

Jika saya katakan ramai isteri yang baru kahwin seriau dan seram apabila mendengar pengalaman malam pertama.  Bahkan ada isteri yang tak mahu langsung disentuh ketika malam pertama kerana takut mendengar cerita cerita rekaan orang ramai.

Padahal malam pertama sepatutnya adalah malam yang paling mengasyikkan buat pada pasangan yang baru menikah.  Tapi telah menjadi malam yang menakutkan pula buat isteri yang tercinta.

Tapi jangan bimbang kerana adalah normal bagi seorang wanita untuk takut terhadap perkara yang belum pernah beliau lakukan sebelum ini. Lagi-lagi jika isteri anda itu adalah seorang yang amat mementingkan pergaulan beliau.  malahan beliau tak pernah pun keluar dengan lelaki sebelum ini itu lagilah mencabar untuk anda cat mental beliau agar bersama ketika malam pertama.

Tips untuk anda puaskan isteri anda ketika malam pertama ialah pertama sekali jangan tergopoh-gopoh.  jangan terus nak terkam isteri anda apabila anda dah masuk ke kamar tidur anda.

Sebaiknya mulakan dengan pemanasan iaitu foreplay. Anda puaskan isteri anda terlebih dahulu barulah beliau akan puaskan anda kemudian.  Anda dapat lihat betapa rakusnya sebenarnya seorang wanita ini apabila anda telah berjaya memuaskan terlebih dahulu. Tak percaya cuba sendiri dan rasai kenikmatannya!